bovenbalk donateur ANBI
homeorganisatiemusiciagendaaanmeldensponsorscontactnieuwsbrieflinksfacebook

Sponsors

Graag geven wij u informatie over het muziekfonds en hoe u sponsor kunt worden. Met u kunnen wij praten over onze wederzijdse belangen en het geven van presentaties, al dan niet met muzikale omlijsting. Meld u aan als sponsor via info@muziekfondsstringendo.nl en voeg u bij onderstaande enthousiaste sponsors.

Bloemsierkunst Roosenschoon
13Speciaal
De Piano Workshop

logo roosenschoonBloemsierkunst Roosenschoon
Bloemsierkunst Roosenschoon is al vele jaren een begrip in Rotterdam Kralingen, maar ook ver daarbuiten. Hun passie voor bloemen delen zij graag en is te zien in hun uitgebreide assortiment en de kwaliteit van bloemen, boeketten, planten, glas en aardewerk in een smaakvol ingerichte ambiance. Hun devies? Bloemen roepen emotie op. Kom voelen, beleven, genieten, en verwonderen. Laat ons in bloemen vertalen wat u wilt zeggen. De bloemen voor de musici van het 5 mei concert werden door Roosenschoon ter beschikking gesteld. www.roosenschoon.nl

 

logo 13special13Speciaal
13Speciaal is een ontwerpbureau dat interieurconcepten voor de private en zakelijke sector realiseert. Kenmerkend voor onze ontwerpen is de doordachte, creatieve omgang met ruimtelijkheid, waarbij we streven naar een fusie tussen architectuur en interieur. Wij beschouwen een project als geslaagd als er een heldere en vanzelfsprekende ruimte ontstaat waar de woonwensen van de opdrachtgever voelbaar aanwezig zijn.

Al jarenlang bestaat 13Speciaal uit een hechte groep mensen die iets voor elkaar over hebben, hun
werk met plezier doen en de gezamenlijke wil hebben om iets mooi en goed te maken. Dit streven
komt goed overeen met de intenties van het muziekfonds Stringendo, vandaar dat wij het fonds
steunen en onze ruimte voor concerten beschikbaar stellen. www.13speciaal.nl

 

logo piano workshopDe Piano Workshop
Het team van De Piano Workshop in Nieuwerkerk a/d IJssel staat klaar bij alles wat met muziek te maken heeft.
Daarom vinden wij het belangrijk om mensen te sponsoren zodat zij kansen krijgen hun talenten te ontplooien en hun toehoorders een fantastisch concert te laten beleven.

In De Piano Workshop kunt u terecht voor:
• Een piano of vleugel
• Pianostemmen
• Pianorevisie
• Piano- en vleugelverhuur voor concerten en evenementen

U vindt bij De Piano Workshop altijd kwaliteit, service en een grote showroom die in de in de Randstad goed bereikbaar is. www.depianoworkshop.nl