bovenbalk donateur ANBI
homeorganisatiemusiciagendaaanmeldensponsorscontactnieuwsbrieflinksfacebook

Donateur worden?

In 2010 is het Kralings Muziekfonds Stringendo van start gegaan. Sindsdien is er veel gebeurd en bereikt. Het muziekfonds heeft o.a. bijdragen gegeven voor cd´s, video-opnames, het vernieuwen van een website, lessen in Londen, deelname aan concours in Spanje en Italië en een aantal malen de kosten van een managementbureau gedurende een jaar.

Het uitgangspunt is dat Stringendo bijdraagt aan de extra kosten van activiteiten nodig voor een verdere ontwikkeling als musicus. Naast het uitgeven van de jaarlijkse nieuwsbrief is er ieder voorjaar een concert voor donateurs en genodigden, waar de nieuwe musici zich presenteren. In de nieuwsbrieven kunt u hierover meer lezen. Veel positieve reacties zijn er gekomen op de vraag een financiële bijdrage te leveren aan het fonds.

Er zijn momenteel 28 musici die bijdragen van het fonds ontvangen hebben. Wij zouden graag meer jonge, talentvolle en ondernemende musici gedurende drie tot vijf jaar financieel willen ondersteunen in het realiseren van hun plannen. Wij denken dat er een grote behoefte bij jonge musici is aan financiële bijdragen, waardoor zij een goede start in hun carrière kunnen maken.

Meld u aan via info@muziekfondsstringendo.nl en wij hopen dat u ruimhartig en enthousiast een bijdrage wilt leveren, op bankrekeningnummer NL75 RABO 0158 4867 14 t.n.v. Kralings Muziekfonds Stringendo, opdat wij zoveel mogelijk jonge musici kunnen ondersteunen. Het muziekfonds Stringendo is door de Belastingdienst aangewezen als een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) RSIN/fiscaalnummer 823140544. Dat betekent dat giften vanaf 1 januari 2012 voor 125% aftrekbaar zijn.

Uw e-mailadres en adresgegevens worden niet aan derden doorgegeven en alleen gebruikt voor het toezenden van de nieuwsbrief, de uitnodiging voor het concert voor donateurs en de brief met het verzoek om een bijdrage voor het volgend jaar in november.